Verhuizingen

Verhuizen is een hele klus. Bij een verhuis komt er zoveel meer bij kijken dan u zelf soms verwacht. Er moet vanalles geregeld worden om je verhuis zo vlot mogelijk te laten verlopen. Net daarom zijn wij er om u te helpen met deze taken.

Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak zodat we samen met u alles rustig kunnen overlopen en de nodige afspraken kunnen maken. Tevens, als u dat wenst, maken we een offerte op maat dat het best aansluit op uw budget.

 

Kodiboxen

Diman maakt je verhuis nog gemakkelijker met de superhandige verhuisdozen van Kodibox. Dit zijn stevige, stapelbare kunststof verhuisdozen die gratis aan huis worden geleverd. Je huurt ze voor zolang je wil, en wanneer je klaar bent met verhuizen worden ze in je nieuwe plek weer opgehaald. Gemakkelijker, steviger én goedkoper dan karton.
Huur je Kodiboxen voor twee weken en krijg met DIMAN een derde week gratis!

Heeft u een vraag over de Kodibox verhuisdozen? Aarzel niet contact op te nemen. Wij helpen u graag verder.

 

Stockage

Bij Diman kunt u ook terecht voor stockage voor allerhande doeleinden! Bv.: meubels, wagens, machines, materialen, enzomeer. Contacteer ons voor al uw informatie! Bij Diman hebben wij voor alles een oplossing!